💥 Gaat bitcoin koers nog lager?!! | STO, Proof of Keys, DNB & Technische Analyse – Misss Bitcoin

laatste update: 08-2022


Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreek ik de drie meest belangrijke nieuwsitems van deze week. De STO, als initiatief van de Rabobank samen met Nxchange komen aan bod. Daarnaast bespreken we het toenemende zoezicht en de regulering, want is dit nu een goed of slecht teken? En kunnen we ook op andere manieren zorgen dat crypto’s fungeren zonder criminaliteit? Als laatste bespreken we het gave en goede initiatief van Trace Mayer omtrent Proof Of Keys en natuurlijk de Technische Analyse.

Link naar mijn instagram 👉🏼
Doneren mag altijd ☀️
Beste Nederlandse boek over Technische Analyse 📕
Zorg dat je je crypto’s veilig opslaat 🔗

Abonneer op Misss Bitcoin ❥

• SOCIAL MEDIA •
Twitter ❥
Instagram ❥
LinkedIn ❥
Tradingview ❥

• CHARTING TOOLS •
Charting for bitcoin ❥
Charting for crypto’s ❥
Fav price website ❥

• SOFTWARE •
❥ Adobe Premiere Pro
❥ Adobe After Effects
❥ iMovie
❥ Adobe Photoshop

• CONTACT •❥ contact@misssbitcoin.com

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog en abonneer om mijn kanaal. Ieder van jullie telt!

Veel liefs,

Maddie

Mijn Laatste video ” 🔥 Hoe pas je Technische Analyse toe op bitcoin? ” : s

30 gedachten over “💥 Gaat bitcoin koers nog lager?!! | STO, Proof of Keys, DNB & Technische Analyse – Misss Bitcoin”

 1. Enorm leuke vlog. Ik geloof (Economie achtergrond) absoluut niet in Bitcoin, maar economen Kunnen net zo min de toekomst voorspellen als anderen. Ik heb wel een Economische analyse waarop ik dat doe. Wees eenieder vrij om er op te reageren. Vanwege het beperkte aantal bitcoins dat zal bestaan is het als betaalmiddel niet aan inflatie onderhevig. Integendeel. Het zorgt voor deflatie. Daardoor kan het nooit een betaalmiddel worden en de bitcoin wordt opgespaard dus het is slecht voor de economie. Dat kunnen we feitelijk wel vaststellen. Maar omdat het aan deflatie onderhevig is wordt het ook een probleem wanneer de kleinste eenheid, 1 Satoshi, zo'n hoge waarde krijgt dat je er geen kleine uitgaven meer mee zou kunnen doen ook. Immers kent de bitcoin maar maximaal 8 decimalen.

  Daarnaast is er zoveel strijd gaande tussen de altcoins dat je niet weet welke werkelijk een waarde zou vertegenwoordigen. De afsplitsing naar Bitcoin Cash bewijst het al dat al gezien wordt dat Bitcoin niet goed werkt. En Bitcoin Cash is ook weer opgesplitst.

  En natuurlijk sluit ik net als vele andere economen doen met het gegeven dat cryptocurrency geen onderliggende waarde hebben. Natuurlijk wordt gezegd dat de Euro en Dollar dat ook niet hebben, maar die worden gereguleerd door overheden waardoor er voldoende vertrouwen blijft zolang de overheden geen gekke dingen doen. En daar zijn waarborgen voor ingebouwd.

  Natuurlijk oud traditioneel dit denken. Maar objectief zie ik niet waarom het niet correct zou zijn.

  Samenvatting:
  Hond

 2. Wachten tot 3 januari? Gekke Henkie ik haal m'n coins nu meteen van Coinbase af.
  Overigens kijk ik elke week weer uit naar een nieuwe video van jou. Je bent altijd zo opgewekt dat ik er vrolijk van wordt. Doe zo voort 👍👍👍😁😁

 3. goed om te horen dat je meer video's wilt maken! ga zo door! misschien een tip voor video's.. coin review. altcoins. hoe jij stap voor stap trade of TA doet etc.

 4. Hoe naief moet je zijn om nog steeds te denken dat alle overheden en banken het zomaar laten gebeuren dat hun monopoli-positie zal worden overgenomen door een gedecentraliseerde virtuele munt? De gevestigde orde is sinds november 2017 gestart met gecontroleerde inzet van instrumenten om deze markt over te nemen. Dit kun je ondertussen goed zien aangezien zij deze ballon inmiddels al voor 80 % leeg hebben laten lopen. Resultaat vele gelukszoekers zijn op een stille manier van hun spaarcentjes af geholpen en denken nog steeds dat het hier gaat om een eerlijke handel en dat er gewoon sprake is van enige tegenspoed. Er is inmiddels al 270 miljard verdwenen en geloof me de ze zullen echt niet stoppen voordat zij deze markt met de grond gelijk hebben gemaakt. Dit beestje moet hoe dan ook weer terug in zijn kooitje zodat de banken en de overheid hun positie behouden.

 5. Altijd leuk om te kijken! Met die reguleringen ben ik het niet eens. Zorgt alleen maar voor extra kosten qua compliancy en is mijns inziens best zinloos omdat eea gemakkelijk via een decentralized exchange (zonder AML/KYC) omgewisseld kan worden. Er komt dus een onredelijk grote kostenpost bij de meeste exchanges terwijl dit geen effect heeft op de 'veiligheid´. Bovendien is het aantal verdachte transacties vele male lager dan bij fiat / cash geld dus waar hebben wij het eigenlijk over? Ondertussen is het voor Bitcoin bedrijven nog even onmogelijk een bankrekening te openen dus voor wat, hoort wat zou je zeggen.

 6. Kleine suggestie; mag de animatie met het klik geluid minder vaak of zonder geluid? Voor de rest een heel informatieve podcast.

 7. He Misss. Ik volg je al een tijdje..en wil wat bitcoins gaan kopen. Welk platform is daar het beste voor. Ik kwam na wat zoeken bij Uphold uit in de USA, maar weet niet wat het kost om geld naar USA over te maken en zo, en dacht dat jij misschien een beter idee hebt

 8. Topp! Ook een falling wedge in de maak, morning star als de dag zo sluit en de bullish div. natuurlijk. Persoonlijk verwacht tot nu toe een correctie vanaf de 3k richting de 5.5.. lets see

 9. Je vroeg om onderwerpen voor een evt. nieuwe serie video's…Misschien een serie over de 'betekenis economie'? Ik denk dat het bij je past als persoon en dat je dit op een inspirerende manier zou kunnen brengen.

 10. Beste Misss Bitcoin. Ik vind het wel een gemis dat je de tweede grootste munt van alle crypto munten (XRP) zo weinig aandacht geeft en als je dat wel doet is het meestal negatief. Het moge duidelijk zijn dat van alle crypto munten XRP het meest vooruitstrevend is en een echte use case heeft en inmiddels met vele banken en instellingen samen werkt. Verder is de technologie achter XRP superieur en is de technologie achter Bitcoin achterhaald, als we het over de mogelijkheden van XRP hebben. Het is naïef om te denken dat Bitcoin of andere altcoins totaal los van banken mogen opereren, omdat de gevestigde orde dit gewoon niet zullen toestaan, ik heb het dan over grote machtige bankier families, zoals de Rothschilds of de Rockefellers! Neemt niet weg dat ik Bitcoin een warm hart toedraag, want hier is het allemaal mee begonnen, echter de tijd gaat vooruit en Bitcoin is niet de enigste grote speler meer, daarom vind ik het niet meer als fair, als je ook op een oprechte manier eens wat te vertellen hebt over XRP. Verder moet ik jou zeggen dat je een leuk kanaal hebt waar je veel van kan opsteken, echter dat over XRP wil ik toch even aan jou kwijt!!

 11. Wat mij vaak opvalt bij bitcoin maximalist is dat ze altcoins niet serieus nemen ik geloof zelf in BTC en altcoins ik geloof in de mogelijkheden van de techniek blockchain kwa tech is BTC zeker niet de beste keuze maar het is wel de Pioneer een nieuwe cryptho is makkelijker efficiënter te maken dan een bestaande cryptho aan te passen en er is plek voor meerdere coins om langs elkaar te werken concurrentie houd de markt sterk

 12. En pas op voor de bulltrap de komende week, de belastingdienst koopt momenteel veel bitcoins om de belasting opbrengst ( 1 januari) te verhogen.

 13. Doe aub ook iets aan die achtergrond kleur, het stoort omdat het een warme kleur is, het schreeuwt, komt op je af, bij een koele kleur knal jij er uit nu val je weg. Het wiel is al lang uitgevonden, een warme kleur werkt niet.

 14. Leuk dat je ook op instagram actief bent. Ik zie alleen dat de link hiervoor op je youtube kanaal niet werkt, er moet nog een liggend streepje achter(?)

 15. ik Heb een vraagje als de laatste bitcoin is verkocht kan het dan zijn dat iedereen dan verder door koopt in bitcoin cash of bitcoin sv dat denk ik namelijk

 16. Bedankt weer voor de update :). En bedankt voor het boek wat je tipt in je omschrijving! Ben nog maar net begonnen en nu al veel nieuwe inzichten rijker!

 17. Er zijn coins die echt anoniem zijn. En dollars worden toch echt het meest gebruikt voor witwaspraktijken of illegaal handelen. Daarbij is de btc niks bij. Maar dat vertelt de Amerikaanse overheid of de AMF niet

 18. dag Madelon,even een vraagje over de "proof of keys". Als alleman zijn crypto van de exchanges gaat halen , kan je dan nog wel technische analyses maken ? Want alle support en weerstand lijnen zijn toch verwijderd .Kan je daar een antwoord op geven ? mvg Pascal

 19. Hoi. Ik snap de vergelijking exchange en bank niet. Beide hebben 'valuta', maar je kan met het geld op een beurs toch nergens betalen behalve op de beurs zelf? Geld als betaalmiddel lijkt me een nogal belangrijke functie van een bank.

 20. Hoi madelon sta je niet te popelen om ff een kleine updute over de markt nu op dit moment op te nemen tenslotte was je gevoel weer eens goed tot nu toe 👍😘ps heb nu eindelijk meer als een hele btc net nog voor de groote stijging gekocht 👍👍👍 ging ook met jouw gevoel mee 🍺🚀😘😜

Reacties zijn gesloten.