💡 De verbouwing van Ethereum | Cryptocast 216 in 2022

laatste update: 07-2022


Presentator:
🎙️ Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal
▪️

De verbouwing van Ethereum is vol aan de gang. De term Ethereum 2.0 is inmiddels ouderwets, maar de overstap naar proof of stake is vermoedelijk niet ver weg meer. Dat we het precies deze week over Ethereum hebben is geen toeval. Deze week (tussen 18 en 25 april) worden er in Amsterdam allerlei evenementen gerelateerd aan Ethereum georganiseerd. Onze gast, Wesley van Heije, is onderdeel van de Ethereum Foundation en mede-organisator van Devconnect. Co-host is Krijn Soeteman.

0:00 Start podcast
1:38 Nieuws: Noord-Korea achter Ronin Hack
8:55 Prijsanalyse met Bert Slagter
13:36 Nieuws: NFT-hype alweer voorbij?
22:00 Start podcast

8 gedachten over “💡 De verbouwing van Ethereum | Cryptocast 216 in 2022”

  1. Grappig dat een van de founders van Ethereum en nu founder van Cardano, Charles Hoskinson, toen werd gewantrouwd vanwege vermeende sympathieën met Wallstreet, terwijl Cardano nu super decentraal is en cruciale infrastructuur van Ethereum zoals Metamask en Infura wordt gedomineerd door JPMorgan. Het kan verkeren.

  2. Dank voor de podcast! Ik vroeg me af wat met al de eth miners equipment gaat gebeuren als het straks overgaat van pow naar pos? Is dat makkelijk om te bouwen tot pos of kan je het uitelkaar halen en gebruiken als boekensteun?

Reacties zijn gesloten.