💡 Cryptocast 136 met Martijn Wismeijer over ATM’s, zijn eerste 7000 BTC en 1 miljoen BITCOIN kopen

laatste update: 12-2022


Volgens een recent bericht zouden er wereldwijd intussen 10.000 bitcoin-geldautomaten zijn geïnstalleerd. Volgens Martijn Wismeijer van General Bytes zijn het er veel meer. Hoe blijven die automaten, en General Bytes zelf, in overeenstemming met de antiwitwaswetgeving?

Daarnaast praten we met Martijn over de beste manier om een miljoen in bitcoin te steken. Wat voor opties zijn er, wat is de beste of de beste combinatie? Is er kans dat je de markt verstoort? Zo nee, wanneer wel?

DE CRYPTOCAST IS GENOMINEERD VOOR EEN DUTCH PODCAST AWARD. STEM OP ONS!

Presentatoren:
🎙️ Herbert Blankesteijn, presentator BNR Digitaal
▪️
📈 Madelon Vos, trader en YouTuber
▪️
▪️
▪️ s

19 gedachten over “💡 Cryptocast 136 met Martijn Wismeijer over ATM’s, zijn eerste 7000 BTC en 1 miljoen BITCOIN kopen”

 1. De kabouter die altijd op ‘De Bitcoin Show’ reageert

 2. Was weer gezellig bij Herbert en Madelon! Heerlijke ☕ koffie daar ook bij BNR nieuwsradio! 👍

 3. Vraagje nog waar kon ik die uniswap…krijgen…linkje graag en iedereen ff stemmen….xxx

 4. Over het nieuws van de Rabobank; het Nederlandse bedrijf "DUSK Network" van Jelle Pol faciliteert het Two token project. Kan best een interessant project worden..

  "Dusk Network faciliteert de technologie en infrastructuur voor de TWO utility token. Een van de redenen voor de keuze van Dusk Network is de privacy-vriendelijke technologie. Met dit voorbeeld toont de stichting aan dat het binnen het huidige regulerings-landschap ook al mogelijk is om betekenisvolle tokens te creëren. Dusk Network werkt sinds 2018 aan een privacy-blockchain (DLT) voor financiële applicaties en werkt nauw samen met partners als 2Tokens, Firm24 en InterWork Alliance, die zich bezighouden met standaarden voor token uitgiftes".

 5. Goed, dat Amerikaanse systeem en het Nl (Eu) systeem begrijp ik wel maar wanneer je geen winst maakt maar verlies? In Nl was het vroeger zo dat je de winst maar ook je verlies op kon geven. Hoe gaat dat dan nu in de VS? Met verlies welteverstaan?

 6. Leuke humor heeft Martijn: Rabobank faciliteert een 'shitcoin'. Altijd weer een feestje om naar Martijn te luisteren. Zeer kundig!

 7. 7:10 Voor een lange tijd (of misschien nog steeds) was het Hoofdkantoor van de FED (Federal Reserve Bank = de Centrale Bank van Amerika) gelokeerd in Puerto Rico. Het Hoofdkantoor van de IRS (Amerikaanse belastingdienst) trouwens ook. Veel mensen weten dat niet….De FED is een Prive onderneming en hier zijn de eigenaren, dat zal je nooit lezen in de krant:
  1.) Rothschild Bank of Berlin.
  2.) Warburg Bank of Hamburg.
  3.) Warburg Bank of Amsterdam.
  4.) Lazard Brothers of Paris.
  5.) Israel Moses Seif Banks of Italy.
  6.) Rothschild Bank of London.
  7.) Chase Manhattan bank of New York.
  8.) Goldman, Sachs of New York.
  9.) Lehman Brothers of New York.
  10.) Kuhn Loeb Bank of New York.

 8. Tip voor alle luisteraars; je kan ELKE 24-Seed opdelen in 3 stukjes, waarbij je maar 2 delen nodig hebt om het te recoveren. Elke briefje moet dan 66% van de seed bevatten (9 woorden) ff googlen op:
  „How to devide 24-Seed into 3 Parts“
  Had gedacht dat Herbert als natuurkundige dat wel geweten had 🙂

Reacties zijn gesloten.