💡 Bereid je voor op prijsexplosie, zegt Tuur Demeester | Cryptocast 283 in 2023

laatste update: 10-2023


Presentator:
🎙️ Herbert Blankesteijn
Redactie:
💻​ Daniël Mol

Shownotes:

Timestamps:
0:00 Start podcast
1:01 Nieuws: Rabobank dwong bitcoinverkoop
8:32 Nieuws: VC’s hebben last van cryptomarktomstandigheden
14:15 Nieuws: Coinbase en de SEC
23:25 Het gesprek met Tuur Demeester

12 gedachten over “💡 Bereid je voor op prijsexplosie, zegt Tuur Demeester | Cryptocast 283 in 2023”

 1. Maar de zakenlijke klanten van Rabobank mogen wel in aandelen handelen en/of elke dag naar Holland Casino gaan??

 2. 'We hebben nog geen equivalent van Lighting bij Ethereum zoals bij bitcoin' zegt Tuur. Daar ben ik het niet mee eens want we hebben nu bijvoorbeeld Arbitrum als tweede laag op Ethereum, dat ook als tweede laag veilig en snel is zoals het Lighting netwerk

 3. Ik zal deze pocast bewaren en rond de zomer van 2025 nogmaals op reageren want hier wordt gewoon verteld dat men alleen btc moet kopen en geen altcoins. Ik verwacht dat ik op mijn bitcoins tegen die tijd maar max 250-400% winst zal maken, terwijl met xrp, ada, doge, shib en matic tegen de 1000%. Laten we kijken wie er gelijk gaat krijgen!

 4. Spijtig dat Tuur de laatste vraag over het mogelijk effect van de aanstaande bitcoin halving niet heeft kunnen beantwoorden maar toch bedankt voor deze aflevering, jullie zijn meester interviewers.

 5. Iedereen, zoals Tuur ook, die zijn crypto's rond hun ath volgens de 4jaarlijkse cycli niet verkoopt en in de bearmarkt terugkoopt is een dief van zn eigen portemonee. Hetzelfde geldt voor bitcoinmximalisten, die al dat rendement laten liggen, moeten lekker in hun droomwereld laten blijven!

 6. De banken zitten dus ook gewoon onder de 'knot'. Er zijn gremia die crypto als bedreiging zien. Ondertussen stort het veilige centraal gestuurde fiat-systeem volledig in.

 7. 1 En ik zag uit de zee een beest opkomen, hebbende zeven hoofden en tien hoornen; en op zijn hoornen waren tien koninklijke hoeden, en op zijn hoofden was een naam van gods lastering.

  2 En het beest dat ik zag, was een pardel gelijk, en zijn voeten als eens beers voeten, en zijn mond als de mond eens leeuws; en de draak gaf hem zijn kracht, en zijn troon, en grote macht.

  3 En ik zag een van zijn hoofden als tot den dood gewond, en zijn dodelijke wonde werd genezen; en de gehele aarde verwonderde zich achter het beest.

  4 En zij aanbaden den draak, die het beest macht gegeven had; en zij aanbaden het beest, zeggende: Wie is dit beest gelijk? wie kan krijg voeren tegen hetzelve?

  5 En hetzelve werd een mond gegeven, om grote dingen en godslasteringen te spreken; en hetzelve werd macht gegeven, om zulks te doen, twee en veertig maanden.

  6 En het opende zijn mond tot lastering tegen God, om Zijn Naam te lasteren, en Zijn tabernakel, en die in den hemel wonen.

  7 En hetzelve werd macht gegeven, om den heiligen krijg aan te doen, en om die te overwinnen; en hetzelve werd macht gegeven over alle geslacht, en taal, en volk.

  8 En allen, die op de aarde wonen, zullen hetzelve aanbidden, welker namen niet zijn geschreven in het boek des levens, des Lams, Dat geslacht is, van de grondlegging der wereld.

  9 Indien iemand oren heeft, die hore.

  10 Indien iemand in de gevangenis leidt, die gaat zelf in de gevangenis; indien iemand met het zwaard zal doden, die moet zelf met het zwaard gedood worden. Hier is de lijdzaamheid en het geloof der heiligen.

  11 En ik zag een ander beest uit de aarde opkomen, en het had twee hoornen, des Lams hoornen gelijk, en het sprak als de draak.

  12 En het oefent al de macht van het eerste beest, in tegenwoordigheid van hetzelve, en het maakt, dat de aarde, en die daarin wonen het eerste beest aanbidden, wiens dodelijke wonde genezen was.

  13 En het doet grote tekenen, zodat het ook vuur uit den hemel doet afkomen op de aarde, voor de mensen.

  14 En verleidt degenen, die op de aarde wonen, door de tekenen, die aan hetzelve toe doen gegeven zijn in de tegenwoordigheid van het beest; zeggende tot degenen, die op de aarde wonen, dat zij het beest, dat de wond des zwaards had, en weder leefde, een beeld zouden maken.

  15 En hetzelve werd macht gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden.

  16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;

  17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.

  18 Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

 8. Moet een winkel bij een Nederlandse bank een rekening hebben?

 9. Een beetje flauw hoe Tuur het kopje koffie voorbeeld gebruikt voor Eth. Eth heeft heel veel transacties, is heel groot qua mc en is volwassen. Daarnaast zijn er heel veel L2 oplossingen, zoals LN op Bitcoin

Reacties zijn gesloten.