🏆Snel een Succesvolle Trader Worden!!? | Doopie Cash | Bitcoin & Crypto

laatste update: 12-2023


_________________________________________________________________________

🌐Website Doopie cash:

👕Doopie Cash Merchandise & Crypto kleding:

___________________________________________________________________

🎥Youtube:

🐦Twitter:

📷Instagram:

🚀Fabebook:

🔥Discord:

___________________________________________________________________

📧Vragen: info@doopiecash.nl

___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#doopiecash #bitcoin #crypto

4 gedachten over “🏆Snel een Succesvolle Trader Worden!!? | Doopie Cash | Bitcoin & Crypto”

  1. Je ziet op het internet zo veel informatie over hoe je moet leren traden, echter is 90% van alle informatie alleen maar ruis. Kunnen jullie een video maken hoe je een goeie trading strategy bouwt en hoe je hier je eigen twist (of edge) aan kan geven? Dus meer als in een stappenplan van hoe je dat zou moeten aanpakken. moet je gewoon een paar indicatoren bij elkaar gooien en maar kijken of het werkt, of hoe pak je dit aan? Top youtube kanaal, tijdens de bullrun worden jullie MEGA, let maar op.

  2. @DoopieCash ik ben nu 6 maanden bezig op binance en Kucoin. Elke dag ben ik bezig met crypto en het kost inderdaad veel tijd maar ik vind het het dubbel en dwars waard. Ik denk dat ik alle fouten wel al heb gemaakt ondanks dat ik video's heb gekeken dat je sommige dingen niet moet doen. Blijkbaar moet je het echt ervaren wil je er van kunnen leren. Ik doe (nog) niet aan long short traden maar alleen op prijs. Ik wil het stap voor stap leren en ik merk dat het nog een behoorlijke tijd zal duren voordat ik hier geld mee kan verdienen.. Maar dat komt wel. Ik ben zelf begonnen in 2017 met minen en daardoor mijn eerste bull run gemist en helaas geen winst kunnen pakken. Deze volgende bull run zal ik waarschijnlijk missen omdat ik nog bezig ben met het leren van traden. Maar zoals we allemaal weten zullen er nog wel meer runs volgen. Mijn missie is niet om miljonair te worden maar gewoon genoeg verdienen zodat ik meer vrijheid heb. Ik vind het super gaaf en als je er ook nog eens geld mee kan verdienen dan is het helemaal top. Ben een nieuwe subscriber en vind het nuttige informatie. Bedankt

Reacties zijn gesloten.