🌟 Bitcoin koers omhoog volgens de Technische Analyse – Misss Bitcoin


Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video neem ik je mee in de wereld van Technische Analyse. Iedere donderdag bespreken we welke kant de koers van bitcoin op lijkt te gaan. En jawel, dit doen we in het Nederlands. De grote vraag blijft echter: zou deze week de koers eindelijk weer oplopen?!

Abonneer op Misss Bitcoin ❥

• SOCIAL MEDIA •
Twitter ❥
Instagram ❥
LinkedIn ❥
Tradingview ❥

• MUSIC •
❥ Ronnie Flex – Blijf Bij Mij Ft. Maan (Stocks Club Bootleg)

• CHARTING TOOLS •
Charting for bitcoin ❥
Charting for crypto’s ❥
Fav price website ❥

• SOFTWARE •
❥ Adobe Premiere Pro
❥ Adobe After Effects
❥ iMovie
❥ Adobe Photoshop

• CONTACT •❥ contact@misssbitcoin.com

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog en abonneer om mijn kanaal. Ieder van jullie telt!

Veel liefs,

Maddie

Mijn Laatste video ” 🔥 Hoe pas je Technische Analyse toe op bitcoin? ” : s

5 gedachten over “🌟 Bitcoin koers omhoog volgens de Technische Analyse – Misss Bitcoin”

  1. Gezien je altijd overall btc/usd ziet vroeg ik me af waar je dan trade? Als ik bijvoorbeeld op GDAX kijk heb ik als Nederlander geen mogelijkheid om in usd pairs te trade. Verder als GDAX kom ik eik ook niet voor btc. Ik verwacht iets als Binance en dan met usdt pairs?

Reacties zijn gesloten.