⚠️ CRUCIALE WEEK VOOR DE AANDELENMARKT ⚠️

laatste update: 12-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Cruciale week voor de aandelenmarkt

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

7 gedachten over “⚠️ CRUCIALE WEEK VOOR DE AANDELENMARKT ⚠️”

  1. Ondertussen ontploft de crypto portfolio. Nieuwe ath in zicht. Ik denk het niet maar gaat wel erg hard nu.

  2. BTC ript door sterke weerstand, mede door BlackRock nieuws …spot ETF heel close laten we zien hoe hoog deze run gaat 🚀🚀🚀🚀🚀

  3. Die moving averages zeggen wat over de trend. Het "verliezen" van zo'n lijn zegt zo goed als niks aangezien het geen support of resistance betreft.

  4. Hoi Focus, zou je een keer een video willen maken over de Amerikaanse (en andere landen) staatsschuld. Hoe dit systeem in elkaar zit. Gevolgen, mening ect. ? 🙂

Reacties zijn gesloten.